Digitalisering


Omstillingsmotor – Kompetanseprogram: Konkurransekraft og vekst

Publisert : 15. april 2019

Omstillingsmotor – Kompetanseprogram: Konkurransekraft og vekst . Omstillingsmotor er en satsing fra Innovasjon Norge som retter seg mot små og mellomstore bedrifter. Satsningen skal bidra til økt vekst og konkurransekraft og ledes av Digital Norway, Smart Innovation Norway (Halden), iKuben (Molde) og Kongsberg Innovasjon . Satsningen er fordelt på to utviklingsløp...


Påmelding: Omstillimgsmotor – kompetanseprogram

Publisert : 15. april 2019

Påmelding: Omstillingsmotor – Kompetanseprogram


Arbeidsgruppen Digitalisering: – En god arena for å lære

Publisert : 12. april 2019

I februar holdt Smart Innovation Norway årets første møte i arbeidsgruppen Digitalisering. Målet var å kartlegge muligheter og områder for innovasjon. I mai holdes det andre arbeidsgruppemøtet, og denne gangen er temaet «Standardisering og digitalisering i bygg- og anleggssektoren».


Først erobret de Pangstart, nå erobrer de Norge: Unloc er Vipps for nøkler

Publisert : 3. april 2019

Siden juni 2017 har over 13 000 nøkler blitt delt via appen Unloc og nå har den tidligere PANGSTART-vinneren mer enn 1000 brukere. Som om ikke det var nok; i mars hentet selskapet 6,9 millioner kroner i rekordfart.


Tidligere Pangstart-deltaker Loyaty tar Moss-markedet med storm

Publisert : 3. april 2019

Våren 2018 deltok Espen Lippert i det intensive gründerprogrammet PANSGTART. I mars 2019 inntok hans Loyaty-app topp 15-lista over Norges mest nedlastede apper – kun ett døgn etter lansering!


Energi- og miljøkomitéen vil lære av Smart Innovation Norways EU-forskning

Publisert : 2. april 2019

Da Stortingets Energi- og miljøkomité dedikerte en hel dag til Haldens nøkkelbedrifter, avsluttet de besøksrunden i Simulatorsenteret på Remmen Kunnskapspark – hvor de fikk innblikk i Smart Innovation Norways forskningsekspertise.