Nyheter


Kontakt oss


E-post: 
info@smartinnovationnorway.com

Mette M. Magnussen
Leder for Kommunikasjon & Visualisering

Mari K. Buckholm
Journalist / 
Communications Specialist
Følg oss i sosiale medier:
Siste nytt

Nyhetsarkiv


Gjellestadfunnet gjort levende online

Publisert : 17. januar 2020

Fra fredag ettermiddag kan publikum oppleve historiske Gjellestad online, og få vite mer om undersøkelsene og resultatene fra skipsgraven og omgivelsene rundt.


NCE Smart Energy Markets anerkjent som GULL-klynge

Publisert : 19. desember 2019

Rett før jul kom gladnyheten om at næringsklyngen NCE Smart Energy Markets har fått tildelt gullsertifisering fra European Secretariat for Cluster Analysis (ESCA) – etter en nøye vurderingsprosess, som endte i svært god omtale.


Nesten 100 deltok på kickoff for AI-klyngen

Publisert : 12. desember 2019

Onsdag var det kickoff for vår nye næringsklynge for anvendt kunstig intelligens. Over 90 deltakere hadde tatt turen til IFEs lokaler i Halden og interessen for å være en del av det «norske AI-landslaget» var stor.


Neste år arrangeres storsatsingen AI Week for første gang

Publisert : 11. desember 2019

I løpet av tre dager i september 2020, hvor søkelyset rettes mot kunstig intelligens og teknologiens uendelige muligheter, vil initiativtakerne skape en konferanseuke uten sidestykke i Norges AI-episenter, Halden.


Aha-opplevelse da over 50 deltok på seminaret «Moderne bygging med tre»

Publisert : 5. desember 2019

Onsdag arrangerte interregprosjektene «rethinking wood» og «The Bioeconomy Region», i samarbeid med Smart Innovation Norway, kompetanseforum for byggebransjen i Østfold og Fyrbodal – for å øke kunnskapen rundt moderne bygging med tre.


Fylkesråd i Viken: – Her er vi i gang med noe som er spennende og kan bety noe

Publisert : 3. desember 2019

Mandag formiddag tok ledergruppa for Næring i nye Viken fylkeskommune turen til Remmen Kunnskapspark for å få et bedre innblikk i innovasjonsmiljøene i Halden og Nedre Glomma.