Nyheter


Kontakt oss:

E-post: info@smartinnovation
norway.com

.

Mette M. Magnussen
Leder for Kommunikasjon & Visualisering

Mobil: +47 959 98 143

E-post: mette.magnussen@smart
innovationnorway.com

.

Mari K. Buckholm
Journalist / 
Communications Specialist

Mobil: +47 416 11 250

E-post: mari.buckholm@smart
innovationnorway.com

.

.

Følg oss i
sosiale medier:
Siste nytt

Nyhetsarkiv


Live Lørn Tech-podcast

Publisert : 12. september 2019

Live LØRN-podcast med Silvija Seres: Nye teknologier NÅR & HVOR: 24. september fra kl 16:30 på Remmen Kunnskapspark, Håkon Melbergs vei 16, Halden TEMA: Nye teknologier PRIS: Gratis for alle deltakere SPØRSMÅL? Kontakt oss gjerne på info@smartinnovationnorway.com Bli med på live LØRN-podcast med Silvija Seres i Simulatorsenteret, hvor hun snakker med...


Smart Innovation Norway har blitt godkjent som forskningsorganisasjon

Publisert : 23. august 2019

Forrige uke kom beskjeden fra Norges Forskningsråd om at Smart Innovation Norway har fått status som forskningsinstitusjon. Den beskjeden betyr mye for selskapet.


Mikael blir rådgiver ved splitter nytt Smart Narvik-kontor

Publisert : 9. august 2019

Mikael af Ekenstam er ansatt som ny seniorrådgiver for Smarte Byer & Samfunn i Smart Innovation Norway. Han blir prosjektleder for Smart Narvik og vil ha base i Nord-Norge.


Møt våre nye forskere Xiaomei og Alemu

Publisert : 7. august 2019

ENGELSK ARTIKKEL: I løpet av sommermånedene har Smart Innovation Norway fått to nye seniorforskere, begge med doktorgrader og begge med bakgrunn fra NTNU i Trondheim.


Sammen skal de gjøre Halden til verdens beste kommune på digital matsvinnreduksjon

Publisert : 1. august 2019

Etter at TotalCtrl-gründer Charlotte Aschim og kommunerepresentanten kom i prat under Partnerkonferansen i fjor, begynte matsvinnballen å rulle. Nå er avtalen signert og Halden er på vei mot å bli verdens beste kommune på digital matsvinnreduksjon.


Se vår nye webserie “Startup in Silicon Valley” her

Publisert : 29. juli 2019

Våren 2018 deltok oppstartsselskapet sPerformance (nå: LeadX) i Smart Innovation Norways gründerprogram Pangstart. I desember reiste CEO Tom Aas til Silicon Valley sammen med rådgiverne Salvador Baille og Lorenzo Ruscelli for å møte investorer og utforske akseleratormiljøet i verdens innovasjonsmekka. Turen har blitt til en miniserie som dokumenterer oppturene, nedturene og...