Prestasjonskonferansen 2020
i regi av Olympiatoppens prestasjonsklynge
 

Er du i et miljø som har verdensklasse som ambisjon – og utvikler kultur for prestasjon? Vi har gleden av å invitere deg til Olympiatoppens Prestasjonskonferanse 2020
– UTSATT TIL VÅREN 2021.

På Prestasjonskonferansen møtes høyt presterende miljøer på tvers av samfunnets sektorer for å lære hvordan man styrker mestring og utvikling, samt bygger en kultur for prestasjoner i verdensklasse.

Smart Innovation Norway er samarbeidspartner med Olympiatoppens prestasjonsklynge, som er ledet av tidligere toppidrettssjef Jarle Aambø. Vi har 40 eksklusive plasser til årets Prestasjonskonferanse – spesielt rettet mot personer i vårt nettverk, som vi mener presterer ekstraordinært.

Prisen inkluderer preppemøte før konferansen, samt oppfølgingsmøte i etterkant av konferansen med fokus på videreutvikling og implementering. Møtene utføres regi av representanter fra Olympiatoppens prestasjonsklynge.

Meld deg på til Mette Magnussen. «førstemann til mølla»-prinsippet gjelder. Deltakeravgiften er på 12 000 kr eks mva og påmeldingen er bindende.*

HVA

Prestasjonskonferansen 2020 i regi av Olympiatoppens Prestasjonsklynge.

NÅR

Utsatt til våren 2021

HVOR

Deichman Bjørvika

SPØRSMÅL?

Kontakt Mette Magnussen på epost eller på tlf. +47 959 98 143.

Les mer om prestasjonskultur og om årets konferanse her

PS!

Vi anbefaler å være to eller tre fra samme selskap for å sikre overføringsverdi til egen virksomhet.

Det vil være mulig å invitere viktige kunder eller samarbeidspartnere så lenge plassene rekker.

*Konferansen er planlagt gjennomført fysisk. Dersom COVID-19-situasjonen forverrer seg, vil konferansen flyttes eller gjennomføres digitalt.