Prestasjonskonferansen 2021
i regi av Olympiatoppens prestasjonsklynge
 

Er du i et miljø som har verdensklasse som ambisjon – og utvikler kultur for prestasjon? 

Vi har gleden av å invitere klyngepartnere til Olympiatoppens Prestasjonskonferanse 22. – 23. november 2021. Konferansen gjennomføres i, på og mellom Bjørvikas fantastiske kulturbygninger. 

På Prestasjonskonferansen møtes høyt presterende miljøer på tvers av samfunnets sektorer for å lære hvordan man styrker mestring og utvikling, samt bygger en kultur for prestasjoner i verdensklasse. På årets agenda står prestasjonsindikatoren «arena» og arenaens betydning for utvikling og prestasjon på høyt internasjonalt nivå. Hvordan jobber sterke prestasjonsmiljøer med å utvikle, utnytte, endre, ha kontinuitet i og effekten av det å bytte arenaer? Hva legger vi inn i arenaen? Og hvordan påvirker arenaen vårt tenkesett, adferd og samhandling?
Smart Innovation Norway er samarbeidspartner med Olympiatoppens prestasjonsklynge, som er ledet av tidligere toppidrettssjef Jarle Aambø.

Vi har 40 eksklusive plasser til årets Prestasjonskonferanse – spesielt rettet mot personer i vårt nettverk, som vi mener presterer ekstraordinært.

Vi håper å se deg på konferansen!

HVA

Prestasjonskonferansen 2021 i regi av Olympiatoppens Prestasjonsklynge.

NÅR

22. – 23. november 2021

HVOR

Bjørvika, Oslo

PRIS

12 000 kr eks mva.
Bindende påmelding.

SPØRSMÅL?

Kontakt Mette Magnussen på epost eller på tlf. +47 959 98 143.

Les mer om konferansen

PS!

Vi anbefaler å være to eller tre fra samme selskap for å sikre overføringsverdi til egen virksomhet.

Det vil være mulig å invitere viktige kunder eller samarbeidspartnere så lenge plassene rekker.

*Konferansen er planlagt gjennomført fysisk. Dersom COVID-19-situasjonen forverrer seg, vil konferansen flyttes eller gjennomføres digitalt.