NÅR:
11. til 13. februar 2019

.

HVOR:
Stuttgart i Tyskland

.

PRIS:
9 500,- eks. mva

.

PÅMELDINGSFRIST:
9. januar

.

Kraftwerksbatterie Heilbronn

Vind- og solkraft spiller en stadig viktigere rolle i den tyske energimiksen. Samspillet mellom den variable produksjonen, belastningen og den konvensjonelle produksjonen er sentral.

I samspillet mellom forskjellige energikilder hjelper effektive batterisystemer med å utligne forskjellen mellom produksjon og belastning, samtidig som de bidrar til fleksibel og bærekraftig strømforsyning. I byen Heilbronn i Baden-Württemberg har Kraftwerksbatterie Heilbronn GmbH utviklet en løsning for batterilagring, som skal hjelpe til å øke fleksibiliteten til konvensjonelle kraftverk.

I et framtidig perspektiv kan også nærliggende industrikunder eller fornybare energianlegg knyttes til. Det er Bosch og EnBW som sammen står bak Kraftwerksbatterie Heilbronn GmbH, som ble grunnlagt i juli 2017. Selv om selskapet er ungt, har det allerede stor kompetanse på batterisystemer og bred erfaring på området.

Selskapet tilbyr blant annet rådgivning og ekspertise innen markedsføring av batterisystemer, systemisk og kontrollteknisk integrasjon av batterilagringssystemer i produksjonsanlegg, og forberedelse og gjennomføring av prosjekter.

www.kraftwerksbatterie.de/

OM PROGRAMPUNKTENE