.
NÅR:
11. til 13. februar 2019

.

HVOR:
Stuttgart i Tyskland

.

PRIS:
9 500,- eks. mva

.

PÅMELDINGSFRIST:
9. januar

.

.
OVERNATTING

Maritim Hotel Stuttgart
Adresse: Seidenstrasse 34, 70174 Stuttgart

Maritim Hotel Stuttgart har en sentral, men rolig beliggenhet, med gangavstand til sentrum av Stuttgart. Det er reservert overnatting for alle deltakere fra mandag til onsdag.

www.maritim.de

.

PRIS & RAMMEBETINGELSER
  • Pris: 9 500,- eks. mva.

Deltakeravgiften dekker programdeltakelse, to overnattinger på et sentralt hotell (enkeltrom inkl. frokost), lunsj alle dager, transport i forbindelse med programpunktene, samt en tospråklig reiseleder fra Norsk-Tysk Handelskammer. Fly t/r Tyskland, samt kostnader for middagene i løpet av reisen kommer i tillegg og må dekkes av den enkelte deltaker.

Norsk-Tysk Handelskammer er ansvarlig for planlegging, koordinering og gjennomføring av programmet i Tyskland, samt organisering av lunsj og middag. Vår prosjektleder snakker flytende tysk og vil være tilgjengelig for gruppen under hele reisen.

Alle deltakerne får tilsendt et detaljert reiseprogram i god tid før avreise. Norsk-Tysk Handelskammer er ikke ansvarlig for utgifter deltakerne måtte få i forbindelse med reisen ved uforutsette hendelser som flystreik etc.

  • Påmeldingsfrist: 9. januar

.

Avbestillingsbetingelser

Kansellering etter påmeldingsfrist og frem til sju dager før avreise: 50 % av totalbeløp. Kansellering mindre enn sju dager før avreise: Full deltakeravgift. Det vil være mulig å gi plassen til en annen deltaker fra samme firma/organisasjon.

Praktisk informasjon: Studietur til Stuttgart

Arrangører:
Samarbeidspartner: