Pangstart Gründer: DemoDay

Vi ønsker velkommen til DemoDay i Simulatorsenteret 21. november! Sammen med flere gode samarbeidspartnere, arrangerer Smart Innovation Norway dette eventet for årets Pangstart Gründer-kull.

Hensikten med DemoDay er å eksponere lovende startups for potensielle kunder, samarbeidspartnere og/eller investorer. Selskapene får sju minutter hver til å presentere for et panel bestående av investorer og fageksperter. Totalt vil åtte tech-startups stå på scenen, fordelt på fire ulike bransjer: AI, PropTech, FinTech og MarTech.

Hvem kan delta?

Pangstart Gründer-deltakere, investorer og partnere i NCE Smart Energy Markets og Cluster for Applied AI.

Hvem investerer?

Investor/fagpanelet som er tilstede kommer til å gi råd og veiledning på hvordan selskapene kan styrke sin troverdighet og posisjonere seg for en eventuell fremtidig investeringsrunde. Det er ingen forutsetning at det vil skje investeringer i selskaper som presenterer seg. Det viktigste er at selskaper kommer i dialog med investorer, kunder eller samarbeidspartnere, som fatter interesse i produkt, tjeneste eller team.

Hvilke selskaper vil jeg få se?

Selskapene er tidligfase- høy-kvalitetsbedrifter som spinner ut fra forsknings- og inkubasjonsmiljøer i Norge. Det er selskaper med lovende teknologi, stort vekst- og markedspotensial, samt et godt team!

Seminaret vil inneholde:

  • Spennende bedrifter og deres visjoner og forretningsstrategier for å lykkes.
  • Nettverksmuligheter med kompetanse, næringsliv og entreprenører.
  • Nye inntrykk fra hvordan entreprenørskap skjer i teknologi Norge i dag.
  • Muligheten for bedriften deres til møter med den enkelte startup
NÅR:

Torsdag 21. november

TID:

12:00-16:30

STED:

Remmen Kunnskapspark, Håkon Melbergs vei 16, Halden

PRIS:

Gratis