Vil du leie vårt spektakulære konferansesenter?

Smart Innovation Arena tilbyr en unik ramme for ditt arrangement, enten du ønsker å holde det digitalt eller fysisk. Vi hjelper deg med profesjonell gjennomføring og tilbyr også video- og streamingtjenester som er tilpasset ditt behov.

Lokalet og lerretet

Senteret egner seg like godt for små som store grupper. Vi kan ta imot opptil 130 besøkende avhengig av konfigurasjon (stoler/bord) og tilbyr en komplett pakke for lyd, lys og bilde med to lerret på 13×3 og 5×3 meter.

Rommet er intimt og holder høy standard og kvalitet, både i form av lys og projektorer. Med andre ord kan man leke seg med flust av muligheter!

WOW-effekten

Smart Innovation Arena er en perfekt arena for å gjennomføre alt fra større konferanser til mindre workshops med færre deltakere, enten du ønsker å holde det digitalt eller fysisk. Vi har arrangert alt fra seminarer, produktlanseringer, kickoffs til teambuilding-events og gallamiddager – med stor suksess. Den unike kombinasjonen av lyd, lys og bilde gir en effektfull stemning som man ikke oppnår i vanlige konferansesaler.

Vi legger til rette for at dere skal få en ekstraordinær opplevelse og kan bistå med både konferansier og relevante foredragsholdere dersom det er ønskelig.

Streaming

Smart Innovation Arena er rigget for tre-kameraproduksjon. Dette gjør det mulig å bruke rommet som et profesjonelt studio, noe som sørger for en god virtuell opplevelse – både for de som er tilstede i salen og de som følger produksjonen digitalt. Se hvilken pakke som passer deg nedenfor.

Bevertning og overnatting

Vi kan ordne alt fra et lite fruktfat og wienerbrød til en fullstendig middagsopplevelse, komplett med underholdning. Gjennom våre samarbeidspartnere, deriblant Fredriksten Hotell, tilbyr vi også komplette pakker med overnatting, transport og opplevelser utenfor konferansesalen.

Kontakt oss

Kurs- og konferanseansvarlig,
Ketil Thomsen:

Våre tilbudspakker

Leie av Simulatorsenteret

Hel dag inklusive tekniker

20 000,-

Halv dag inklusive tekniker

12 500,-

Streaming- og serveringspakker kommer i tillegg.

Streamingpakke Studio

Inkluderer full tre-kameraproduksjon med produsent, klipper, lys, lyd og videoopptak.

Fra 55 000,-

Streamingpakke Medium

Full tre-kameraproduksjon med egen klipper på stedet.

17 000,-

Streamingpakke Light

Et statisk bilde som sender stream ut til valgt plattform.

5 000,-

Serveringspakke 1

Inkluderer tapas, kaffe, te, mineralvann, snacks og frukt.

380,- per kuvert

Serveringspakke 2

Inkluderer wraps/rundstykker, kaffe, te, mineralvann, snacks og frukt.

260,- per kuvert

Klyngetilbud

Dersom du er medlem av én av våre klynger, NCE Smart Energy Markets eller Cluster for Applied AI, har vi egne rabatterte priser.

Kontakt oss for mer informasjon.

Se video av vårt konferansesenter:

Video : Simulatorsenteret – Norges mest engasjerende møteplass