Seminar: ”Security, privacy and dependability” i kritiske systemer

.

Smart Innovation Norway inviterer i samarbeid med IFE, Multiconsult og Høgskolen i Østfold til seminar som fokuserer på ”security, privacy and dependability” i kritiske systemer.

.

Digitalisering og smartifisering av hele samfunnet gjør at alle systemer til enhver tid er koblet til internett. Dette gjør systemene betydelig mer sårbare for angrep. På samme tid ser vi at flere og flere systemer blir kritiske; da vi må stole på at systemene opererer som planlagt på sykehuset, i bedriften, i trafikken og i hjemmene våre.

.

Har din bedrift eller kommune sikre og pålitelige systemer?

.

Du vil møte ekspertene:

  • Bjørn Axel Gran, avdelingsleder risiko, sikkerhet og sikring, Institutt for Energiteknikk
  • Rune Winther, leder for utvikling av digitale produkter, Bygg&Eiendom, Multiconsult og Associate professor på HiØ
  • Josef Noll, professor – Seksjon for autonome systemer og sensorteknologier Universitetet i Oslo.

På seminaret skal vi høre om, hvordan IFE siden 1948 har vært sentral i internasjonal energi- og sikkerhetsforskning på en rekke områder innen fornybar energi, petroleums- og nukleærteknologi og utvikling av nye teknologiske løsninger for næringsliv og myndigheter i over 30 land. Vi vil også møte Rune Winther fra Multiconsult og Høgskolen i Østfold, som har mange års erfaring og brennende engasjement for systemsikkerhet og risikostyring. Josef Noll kommer til å ha et innlegg om ”Strømdata og personvern:Skal jeg eller Amazon vite alt om meg?”.

Du vil møte ressurspersoner fra andre bedrifter og sammen kan dere dele erfaringer og diskutere mulighetene for å øke sikkerhet og pålitelighet i kritiske systemer.

NÅR
21. januar kl 09:00 til 14:30

.

HVOR:
IFE (Institutt for Energiteknikk), Os Allè 5, Halden

.

PRIS:
Gratis for NCE Smart-klyngepartnere

.