Video : Simulatorsenteret – Norges mest engasjerende møteplass

Lei vårt SPEKTAKULÆRE simulatorsenter!

Simulatorsenteret tilbyr en unik ramme for ditt arrangement, enten du ønsker å holde konferanse eller gallamiddag. Vi hjelper deg med alt fra overnatting, mat og spennende foredragsholdere til produksjon av innhold på skjermene.

Lokalet og lerretet

Senteret egner seg like godt for små som store grupper. Vi kan ta imot opptil 130 besøkende avhengig av konfigurasjon (stoler/bord) og tilbyr en komplett pakke for lyd, lys og bilde med et av Norges største lerret på 13×3 pluss 5×3 meter.

Lerretet har en helt unik skjermoppløsning, samtidig som rommet er intimt og holder høy standard og kvalitet, både i form av lys og projektorer. Med andre ord kan man leke seg med flust av muligheter!

WOW-effekten

Simulatorsenteret er en perfekt arena for å gjennomføre alt fra større konferanser til mindre workshops med færre deltakere. Vi har arrangert  både seminarer, produktlanseringer, kickoffs, teambuilding-events og gallamiddager – med stor suksess. Den unike kombinasjonen mellom lyd og bilde gir en effektfull stemning som man ikke oppnår i vanlige konferansesaler.

Smart Innovation Norway besitter spesialkompetanse på utvikling av audiovisuelle tjenester og kan levere alt innen film tilpasset simulatorsenterets bredformat, deriblant 3D-animasjoner og simuleringer. Vi legger til rette for at dere skal få en ekstraordinær opplevelse og kan bistå med både konferansier og foredragsholdere.

Bevertning og overnatting

Vi kan ordne alt fra et lite fruktfat og wienerbrød til en fullstendig middagopplevelse, komplett med underholdning. Gjennom våre samarbeidspartnere, deriblant Fredriksten Hotell, tilbyr vi også komplette pakker med overnatting, transport og opplevelser utenfor konferansesalen.

Har du spørsmål?

Kontakt Simulation Centre Manager, Ketil Thomsen, for mer informasjon:

Våre pristilbud:

Klyngepartnere

Prisene gjelder for medlemmer av NCE Smart Energy Markets-klyngen, deriblant inkubatorselskaper.

  • Heldagspakke: 15 000 kr.
  • Halvdagspakke: 8 500 kr.

Pakkene inkluderer leie av simulatorsenter og tekniker. Catering og øvrige tjenester kommer i tillegg.

Øvrige

Prisene gjelder alle andre bedrifter og/eller lokale aktører som ønsker å leie simulatorsenteret.

  • Heldagspakke: 20 000 kr.
  • Halvdagspakke: 12 500 kr.

Pakkene inkluderer leie av simulatorsenter og tekniker. Catering og øvrige tjenester kommer i tillegg.

Catering og kuvertpriser

Serveringspakke 1:

  • Inkluderer tapas, kaffe, te, mineralvann, snacks og frukt.
  • 380 kr. per kuvert.

Serveringspakke 2:

  • Inkluderer wraps/rundstykker, kaffe, te, mineralvann, snacks og frukt.
  • 260 kr. per kuvert.