FUTURE OF BUSINESS 2019

.

Bli med på innovasjonsreise til Silicon Valley 23.-27. september!

.

  • Tilbud til medlemmer av NCE Smart Energy Markets: Vi har gleden av å invitere deg med på en spennende og faglig utviklende innovasjonsreise til Silicon Valley.
  • Hvorfor dra på innovasjonsreise med Smart Innovation Norway? Å bygge en innovasjonsstrategi i et veletablert selskap er en enorm utfordring. Spesielt når teknologiske megatrender som AI, Big Data og IoT stadig endrer markedet og forutsetningene. Å forstå hvordan verdi skapes i fremtiden, og hvordan teknologi muliggjør innovasjon, vil være avgjørende for morgendagens ledere.

Lær Silicon Valley-mentaliteten

Vi kickstarter ditt innovasjonsarbeid med et intensivt program i Silicon Valley, hvor du blir eksponert for spennende teknologi og innovative organisasjoner fra privat og offentlig sektor. Du lærer fra eksperter og startups, møter nye partnere, og blir inspirert av kulturen i teknologiens episenter.

Oppdag de nyeste trendene og disruptive teknologier som kan komme til å påvirke din bransje/sektor!

Hvem passer det for?

Programmet er primært rettet mot ledere og mellomledere som arbeider med forretningsmessige målsetninger, digitaliseringsstrategi, forretningsmodeller, markedsføring og organisasjonsutvikling – og som ønsker å utvide sin kunnskap og nettverk innen innovasjon og digital transformasjon.

Programmet

Reisen inkluderer et opphold i San Francisco, Palo Alto, Berkeley, Sunnyvale og Silicon Valley for å gi faglig inspirasjon og innsikter om innovasjonsledelse, nye digitale forretningsmodeller og innovasjonskultur fra et dynamisk område som er svært forskjellige fra norske innovasjonsmiljøer.

MERK! Programmet under er tentativt og endringer kan forekomme. Endelig program og praktiske avklaringer kan forventes i slutten av juni.


Praktisk informasjon

  • Deltakelse i programmet koster 20.000 kroner. Programprisen inkluderer transport i Silicon Valley, deltakelse på arrangementer og workshops hos programmets innholdsleverandører.
  • Reise til og fra San Francisco, hotell og kost kommer som tillegg til deltakeravgiften. Du er selv ansvarlig for å booke fly og hotell, men vil komme med anbefalinger på flyvninger og hotell.
  • Vi organiserer felles middag og networking tre av dagene. Slik får du god tid til både å bli kjent med ditt reisefølge og utforske Silicon Valley på egenhånd.
  • Alle som reiser til USA. må ha gyldig visum. Vi anbefaler å skaffe et ESTA-visum. Søk elektronisk HER
  • Vi ønsker å ha med minimum 15 deltakere for å organisere reisen. Påmelding bør gjøres snarest, da vi kun har et begrenset antall plasser tilgjengelige. Meld deg på til Lorenzo Ruscelli innen 15. juni

Finansiering

Dersom du jobber i kommunal sektor, kan du være kvalifisert til å motta OU-midler fra KS. Midlene kan brukes til å finansiere hele eller deler av deltakeravgiften.

NÅR:
  • Mandag 23. september til fredag 27. september 2019
HVOR:

Silicon Valley, California

HVEM:

Klyngepartnere i NCE Smart Energy Markets

PRIS:

NOK 20.000 + reise til og fra San Francisco, hotell og kost

KONTAKT:

Rådgiver i Smart Inkubator
Lorenzo Ruscelli

Påmeldingsfrist: 15. august

I samarbeid med:

Video : Bli med på Future of Business 2019!