NÅR:

11. mars 2019 (09.00 – 11.00)

STED:

Simulatorsenteret på Remmen Kunnskapspark i Halden, Håkon Melbergs vei 16, 1783 Halden

HVEM:

Åpent for alle

PRIS:

GRATIS for NCE-klyngemedlemmer og 1500,- for øvrige

WORKSHOP:
Hvordan prestere når det gjelder?

Om Nathan Gold:
  • Nathan Gold kommer fra San Francisco Bay Area og reiser verden rundt for å «coache» forretningsledere og beslutningstakere i hvordan de kan forberede seg på viktige presentasjoner og overvinne prestasjonsangsten.
  • Gold har selv levert tusenvis av såkalte pitch-er, og har gitt utallige én-til-én coaching-timer.
  • The Wall Street Journal omtalte Gold som en «elevator pitch expert», etter at han trente opp finalistene i «The Wall Street Journal Startup of the Year».
  • I tillegg til å hjelpe startups med pitching, har han rådført TEDx-presentører, og beslutningtstakere i selskaper som IBM, SanDisk, Plantronics og The Kaufmann Foundation.
Meld deg på før 8. mars!

Spørsmål? Kontakt Lorenzo Ruscelli:

I dagens digitale tidsalder, hvor alle typer informasjon; nyttig eller unyttig, sann eller usann, ønsket eller uønsket, overøser og gjennomsyrer samfunnet vårt, må du kunne skille deg ut fra mengden – enten du er entreprenør, intraprenør, forretningsperson eller politiker.

Smart Innovation Norway og den internasjonalt anerkjente presentasjons- og pitchguruen fra Silicon Valley, Nathan Gold, inviterer til workshopen «Strike Gold With Mr. Gold» mandag 11. mars!

Du vil lære enkle verktøy og teknikker for å engasjere og overbevise ditt publikum, hvordan tiltrekke interessenter, vinne priser og/eller skaffe de ressursene du trenger for å sette ditt preg på verden. På workshopen møter du nøkkelpersoner fra startups og etablert næringsliv som alle jobber mot å være attraktive for nye forretningspartnere, kunder og/eller investorer.

Hensikten er å få innsikt i den nyeste lærdommen fra innovasjonshovedstaden Sillicon Valley, dele erfaringer og diskutere mulighetene ny teknologi og digitalisering gir – og bidra til å skape ytterligere vekst og nye arbeidsplasser i vår region.

Alle som ønsker å bli bedre på å kommunisere verdien av det de gjør og hvem de er – til et bredt publikum – oppfordres til å delta, særlig gründere og beslutningstakere i næringsliv og politikk.