Workshop med NRK:

“Hvordan bygge om flyet mens det flyr”

.

Bli med på workshop og få innsikt i hvordan NRK jobber med innovasjon og innholds- og konseptutvikling i en sterk prestasjonskultur. Du får innblikk i hvordan de fokuserer på kontinuerlig å prestere bedre og fornye seg, og om hvordan du kan utvikle din egen virksomhet samtidig som du “produserer for fullt”.
I workshopen vil NRK ta for seg hvordan de arbeider med innovasjonsprosessen Pre Mortem, og hvilke konsekvenser og gevinster et «før døden»-fokus kan ha på utfallet av et prosjekt.

.

NRK og Smart Innovation Norway er utvalgte samarbeidspartnere i Olympiatoppens prestasjonsklynge, som gjennom nettverk og arenaer skal jobbe for å bygge prestasjonskultur i samfunnet – her spesielt rettet mot næringsliv og offentlig sektor. Metoder og teknikker som har ført til suksess i toppidretten har stor overføringsverdi og kan, som i NRKs tilfelle, også skape suksess i andre sektorer og bransjer. Ikke gå glipp av en inspirerende workshop hvor du kommer tett innpå fagpersoner fra NRK, får testet ut egen innovasjonsprosess i gruppearbeid, og hvor du får uvurderlig innsikt om forretningsutvikling og innovasjon i i hele NRK. Fra NRK kommer Ivar Ragne Jenssen, Utviklingssjef, Innhold, og Vibeke Fürst Haugen, direktør i Marienlyst divisjonen.

Tilbudet er rettet mot NCE Smart-klyngepartnere, og det er kun 35 plasser tilgjengelig.

.

.

Foreløpig program:
  • Velkommen
  • NRK’s ambisjoner og MÅL og slik jobber vi med innholdsutvikling
  • Prestasjonsfokus – Tett samarbeid med Olympiatoppen: Verdensklasse og resultater
  • Hvordan utvikle organisasjonen samtidig som man produserer for fullt. (“Vi bygger om flyet mens vi flyr”): Kompetanse, fleksibilitet og hurtighet
  • Introduksjon til PRE MORTEM: Gruppearbeid og presentasjon
  • Avslutning og veien videre
//
Når:
28. september 2018, kl 10:00-13:30
Hvor:
Smart Innovation Norway, Remmen Kunnskapspark, Håkon Melbergs vei 16, 1783 Halden
Hvem:
Klyngepartnere i NCE Smart: Ledere eller nøkkelpersoner i privat og offentlig sektor som jobber med innovasjon, forretningsutvikling, HR eller strategi.
Pris:
Gratis for klyngepartnere i NCE Smart. 2500 kr for øvrige deltakere

.

Obs: Bindende påmelding og begrensede plasser.

//