HMS-bedriften Grønn Jobb er så fornøyd med Simulatorsenteret som arena for sin årlige gallamiddag at de nå skal feire sitt 10-årsjubileum i det unike senteret på Remmen Kunnskapspark.

Av Mari Kristine Buckholm, 26. februar 2019

– Vi kombinerer et tradisjonelt middagsselskap med kreativ bruk av medieutstyret og innslag fra scenen

Grønn Jobb leier Simulatorsenteret for fjerde gang:

– Vi har allerede leid Simulatorsenteret tre ganger og alle gangene har det vært for å gjennomføre vår årlige galla. Vår neste galla holdes samme sted lørdag 13. april 2019, og da skal vi feire 10-årsjubileet vårt, forteller Dan Mario Røian, gründer og daglig leder i HMS-leverandørbedriften Grønn Jobb.

.

Stemning og spenning

Han røper at Simulatorsenteret er en attraktiv arena for deres gallamiddager først og fremt på grunn av det høyteknologiske utstyret og ikke minst det store lerretet.

– Grunnen til at vi velger å komme tilbake er muligheten for å kombinere et tradisjonelt middagsselskap med kreativ bruk av medieutstyret og innslag fra scenen. Vi har fått flere tilbakemeldinger på hvor kult utstyret er og hvor mye stemning og spenning man klarer å skape der inne, påpeker Røian.

– For oss er det kjempegøy at Grønn Jobb kommer igjen! Det betyr at vi gjør noe riktig. De tar i bruk det store lerretet og lager selv filmer og underholdning tilpasset formatet, kommenterer Ketil Thomsen, leder for Simulatorsenteret i Smart Innovation Norway.

Skreddersys til kunden

Ved leie av Simulatorsenteret, står leietakeren fritt til å tilpasse lokalet til sine ønsker. For eksempel kan man stå for mat og drikke selv, bestille catering gjennom arrangøren eller fra hvor man måtte ønske, og man kan lage eget innhold tilpasset den unike skjermens format.

– Simulatorsenteret er et tilpasningsdyktig lokale og kan skreddersys ut fra kundens behov. I Grønn Jobbs tilfelle, er eventet lagt opp som en stilig gallamiddag med runde bord, hvite duker og god mat. Deretter går det over i et prisutdelingsshow med innslag fra scenen og artister som underholder. Vi har både lydanlegg og lysrigg og etter hvert blir det også fest og dans, forklarer Thomsen, som selv er tilstede og styrer teknikken underveis i arrangementene.

.

Fra galla til workshop

Han presiserer imidlertid at dette bare er ett eksempel på hvordan lokalet kan brukes; det kan være galla en dag og workshop eller konferanse den neste.

– Du har alt i ett. Vi kan bygge om rommet totalt. Vi kan ha gruppebord eller kinosaloppsett, eller det kan være dekket på runde bord til bespisning – og da kan skjermen brukes til dekorasjon, avslutter Thomsen.