Inkubatorbedrift, UrbanFeed, var fornøyde etter møtet med fiskeriminister Per Sandberg i forrige uke. Ministeren var svært delaktig og interessert i å høre om konseptet til UrbanFeed, og stilte mange relevante spørsmål i møte med daglig leder i UrbanFeed, Rita Westvik. Formålet med møtet var å gjøre ham oppmerksom på UrbanFeeds ambisjon rundt utviklingen av storskala produksjon av fisk og grønnsaker i integrerte UrbanFeed-miljøer. Ministeren viste stor interesse for de teknologiske løsningene som er utviklet – både for den transparente regenererte arkitekturen og for det smarte sensorbaserte overvåknings- og monitoreringssystemet som er utviklet av Altran. Ministeren virket engasjert og interessert i utviklingen av et norskbasert BueGreen-konsept innen smart bioøkonomi.

Les mer om UrbanFeed

UrbanFeed i møte med fiskeriminister Per Sandberg

Fra venstre: Rune Larsen (CEO Altran Norway), Olbert Aasan (CEO Rissa Development KF), Børge Søraas (CEO AquaOptima), Rita Westvik (CEO UrbanFeed), Arild Åserud (CEO Northman), Per Sandberg (Fiskeriminister), Tor Frydenberg (Rådgiver NCE Smart Energy Markets), Hans Kristian Hustad (Styreleder, UrbanFeed) and Eivind Norman Borge (Ordfører, Hvaler kommune).

UrbanFeed, som er en av Smart Innovation inkubatorbedrifter, har hatt et høyaktuelt møte med fiskeriminister Per Sandberg. Ministeren viste stor interesse og engasjement for bedriftens utvikling innen Smart bioøkonomi, og kom selv med mange gode spørsmål og innspill.