INNOVASJONS-WORKSHOP
NÅR:

Planlegges etter behov

HVOR:

Halden Innovation Park eller hos dere

.

PRIS:
  • 13.750,- for en halv dag.
  • Det gis 20 % til klyngemedlemmer i NCE Smart Energy Markets.

Skreddersydde workshops

Endringene i markedet skjer nå. Ny teknologi utfordrer bedriftene på mange områder – og omstillingstempoet øker.

I Smart Innovation Norway, leder av næringsklyngen NCE Smart Energy Markets, jobber vi hele tiden med å legge forholdene til rette for kunnskaps- og verdibasert næringsvekst hos våre NCE-partnere.

I utviklingen av nye tjenester, produkter, prosesser og strategier, er det mye å ta hensyn til: Hvilket behov er det man skaper verdi rundt? Hvilken utfordring er det man løser? Hvem blir påvirket av løsningen? Hvordan kan man på best mulig måte ta i bruk ny teknologi? Og – hvordan gjøre det på en bærekraftig måte, innenfor både sosiale, økonomiske og forretningsmessige områder?

Med andre ord; det er komplekst å innovere og skape noe nytt!

Det er få ideer, knoppskytinger og endringer som faktisk skaper verdi, vekst og utvikling, og det kan bli svært dyrt for både privat og offentlig sektor å satse feil. Vi må derfor utvikle og endre oss i et tempo som gjør at kostnad og konsekvens holdes nede «Fail fast – succeed sooner».

  • Er dere fra etablert næringsliv og trenger å tenke nytt rundt verdiskaping for kundene deres, anvendelse av ny teknologi eller for å ta en ny posisjon i markedet?
  • Er dere en start-up som ønsker å ruske opp i et marked, skape teknologisk innovative løsninger og skape verdi for brukere og kunder på nye måter?
  • Er dere fra en kommune eller offentlig sektor og vil skape verdi for innbyggerne med nye tjenester/løsninger, eller ønsker dere ny samarbeidsmetodikk på tvers av siloer og for innbyggerinvolvering?

Uansett om initiativet deres handler om et behov hos kundene deres, et ønske om forandring, et problem på eksisterende produkt, en utfordring i markedet eller en mulighet for å ta i bruk ny teknologi – kan vi skreddersy en workshop for dere!

Vi kan hjelpe til med utvikling av nye tjenester, forbedring av eksisterende produkter, optimering av prosesser, utvikling av strategi, utvikling i organisasjonen, etablering av innovasjons- og prestasjonskultur eller ny samarbeidsmetodikk.

Workshopene blir bygget opp med bakgrunn i metodikken Design Thinking, utviklet ved Stanford University i California, USA. Design Thinking er en tilnærming som matcher brukerens/kundens/medarbeiderens utfordringer og behov med det som er teknisk mulig og som kan skape bærekraftig verdi for menneske, miljø og forretning.

Vi oppfordrer og bidrar til å identifisere og samle riktige og viktige aktører for å gi et tverrfaglig perspektiv på muligheten eller utfordringen deres. Vi hjelper til med å stille de riktige spørsmålene tidlig i prosessen og utvikler oppgaver og diskusjoner slik at vi sikrer å komme i mål med deres utfordring eller mulighet.

Meld din interesse til:

Mette Magnussen, leder for Kommunikasjon & Visualisering:

Pris fra: 13.750,- for en halv dag (3,5 timer)

Da vi skreddersyr alle workshops ut ifra behov, vil endelig pris variere. Kontakt oss gjerne for et uforpliktende innledende møte og et tilbud. Det gis 20 % til klyngemedlemmer i NCE Smart Energy Markets. For startups i Smart Inkubator vil det være mulig å få redusert pris via SIVA-støtte.