Tidligere PANGSTART-deltaker Loyaty tar markedet med storm:

– Svært positive tilbakemeldinger fra brukere og kunder

Våren 2018 deltok Espen Lippert i det intensive gründerprogrammet PANGSTART. I mars 2019 inntok hans Loyaty-app topp 15-listen over Norges mest nedlastede apper – kun ett døgn etter lansering!

Av Mari Kristine Buckholm, 3. april 2019

– Vi lanserte Loyaty-appen 14. mars i Moss som første by ut og har hatt enorm respons fra brukerne. Allerede det første døgnet kom vi inn på topplisten av apper, vi klatret oss helt opp til en 14. plass av de mest populære appene innen kategorien shopping, sier gründer og daglig leder i Loyaty, Espen Lippert.

To uker etter lansering er appen fortsatt inne på topplisten. Lippert forteller at nyheten om Loyaty har spredd seg i byen, noe som har ført til at oppstartsselskapet har blitt kontaktet av flere butikker som ønsker å bli kunder.

.

Viser hva som skjer i byen

Våren 2018 deltok Lippert i Smart Innovation Norways intensive gründerprogram PANGSTART. Her fikk han hjelp til å videreutvikle og spisse konseptet, samt gjøre produktet klart for markedet.

I dag hjelper Lipperts Loyaty-app innbyggerne i Moss med å orientere seg om alt som skjer i byen av kultur og aktiviteter, i tillegg til hva handelsstanden kan tilby av produkter og tjenester på ett sted.

– Vi har fått svært positive tilbakemeldinger fra brukere og ikke minst fra kundene våre, butikkene, med både tips til forbedringer og at de allerede merket kunderespons to timer etter lansering, røper Lippert.

Enkel å bruke

Tilbakemeldingene har ført til at Loyaty-teamet allerede har oppdatert løsningen flere ganger siden lansering. Lippert tror den overveldende mottakelsen har å gjøre med appens brukervennlighet.

– Vi er ganske sikre på at appen er ekstremt enkel å benytte. Den krever ingen form for registrering av brukerdata, noe som har gjort at vi har tatt en rask posisjon i markedet. Vi har senket terskelen for å benytte løsningen både for kunder og bruker til et minimum, påpeker gründeren.

.

Økt vekst for næringslivet

Loyaty er nå i full sving med å videreutvikle sin smarte fygitale (fysisk kombinert med digitalt) by-plattform, som er ment å endre måten borgerne opplever en by på, samt skape økt vekst for det lokale næringslivet sammen med det offentlige.

– Vi gleder oss virkelig til å få presentert konseptet innen kort tid. Vi jobber for øyeblikket også med å planlegge for en emisjon på inntil fire millioner kroner. I tillegg er vi i positiv dialog med flere norske byer for å ta i bruk vår løsning, avslutter Lippert – som har lagt noen hektiske uker bak seg. Og flere skal det bli.

Om Loyaty

  • Loyaty er en fygital tjeneste (fysisk kombinert med digitalt) som har som mål å styrke lojaliteten til lokal handel.
  • Loyaty AS ble etablert i 2016 på bakgrunn av at en fygital tjeneste var fraværende i butikk og handelsbransjen.
  • Gjennom maskinlæring og algoritmer finner Loyaty ut hva kunden er på utkikk etter, slik at deres partnere vet hva som skal annonseres og selges i morgen.
  • Gründerne i Loyaty har over 30 års erfaring med forretning og teknisk utvikling av digitale tjenester.

Kilde: loyaty.no

Video: Loyaty-gründer Espen Lippert takker PANGSTART