Sammen med flere samarbeidspartnere fra Østfold og Norge, er vår Smart City-avdeling denne uka representert på verdens største messe for smarte byer og samfunn i Barcelona.

Av Mari Kristine Buckholm, 14.november 2017

Smart Innovation Norway er på plass på Smart City EXPO

I BARCELONA: Denne uken deltar flere Østfold-kommuner på Smart City EXPO for å samarbeide og lære hva om foregår internasjonalt, et program utviklet i samarbeid med Innovasjon Norge og Smart Innovation Norway. Her representert ved Ulrika Holmgren og Thor Moen. (Foto: Privat)

– Vi har samlet noen av våre partnere til en Østfold-samling for smarte byer og samfunn, forteller seniorrådgiver for Smarte byer & samfunn hos Smart Innovation Norway, Ulrika Holmgren.

Hun er på plass på Smart City EXPO & World Congress (SCEWC) i Barcelona sammen med leder for Smarte byer & samfunn-avdelingen, Thor Moen.

.

Bygger nettverk

Dette er verdens største messe og kongress for smarte byer og arrangeres fra 14. til 16. november i Barcelona. I fjor deltok 700 byer, 600 utstillere og samlet 17.000 besøkende.

– Hensikten er å dele, lære, bygge nettverk, bli oppdaterte på hva som skjer i Europa og verden og delta i workshops om muligheter og utfordringer, forklarer Holmgren.

.

38 fra Østfold

Smart Innovation Norway arrangerer Østfold-samlingen sammen med Hvaler kommune og Fredrikstad kommune.

Til sammen er det 38 personer fra Østfold på plass og totalt 150 mennesker som deltar på messeaktiviteter i regi av Innovasjon Norge.

(Thor Moen presenterer Smart Innovation Norway på et eget event for Østfold og Bærum på Hotel Fira Congress i Barcelona:)

Om Smart City EXPO 2017