TEDxCafè på Remmen – lørdag 5. november

Smart Innovation Østfold er webcastpartner med TEDxCERN. Lørdag den 5. november kl 13:30 inviterer vi til gratis Tedx Cafe på Remmen, hvor vi vil kjøre en webcast med live videooverføring fra TEDxCERN-foredraget i Genève. Ledende forskere vil fortelle om hvordan deres forskning utfordrer etablert kunnskap innen kunstig intelligens, droner, DNA-teknologi, bioteknologi, global leseferdighet, verktøy for åpen og offentlig forskning, oseanografi, mørk materie og gravtiasjonsbølger.
Ripples of curiosity

TEDxCERN er et årlig arrangement som gjennomføres av det europeiske kjernefysiske forskningssenteret CERN, som er anerkjent for sin partikkelakselerator og utviklingen av world wide web.

Årets hovedtema er «Ripples of curiosity». Foredragene har fokus på hvordan innovasjon starter som ren nysgjerrighet i forskning, teknologi, og utdanning og som videre endrer og skaper nye forretningskonsepter.

CERN har noen utvalgte partnere i ulike land som får anledning til å webcaste arrangementet live. Smart Innovation Østfold er eneste webcastpartner i Scandinavia for dette arrangementet.

TedxCafè

På cafeen får du også anledning til å møte selskapene i kunnskapsparken og det er gratis deltakelse. Det serveres mat og drikke til lav pris.. Det arrangeres også uformelle konkurranser hvor du kan vinne gavekort. Vi har innredet lokalene som en cafe slik at man kan komme og gå som man vil.

  • Dørene åpner kl. 13:30
  • Introduksjon av Smart Innovation Østfold kl. 13:45
  • Live webcast starter kl. 14:00 med pause kl. 16:00
  • Cafeen er åpen til webcasten er ferdig kl. 18.30