Intelis, Smart Innovation Norway og Abelia lanserer et helt nytt konsept, kalt Turning Tables, som er en serie konferanser hvor vanlig praksis snus totalt på hodet.

Av Mari Kristine Buckholm, 24. oktober 2018

– Kunnskapsutvekslingen skjer lynraskt mens publikum deltar ivrig fra salen

Snur vanlig praksis opp ned:

– Turning Tables snur konseptene “innovasjon” og “panel” på hodet. Her er det de etablerte bedriftene som forteller om muligheter, hindringer og veivalg de står ovenfor i den digitale æraen for et panel som består av oppstartsbedrifter og innovasjonseksperter, forteller Salvador Baille, daglig leder i Intelis.

I samarbeid med Smart Innovation Norway og Abelia har han utviklet det splitter nye konseptet, som har stikk motsatt tilnærming enn den tradisjonelle måten å gjøre det på.

.

Ærlige tilbakemeldinger

– Panelet gir direkte og ærlig tilbakemeldinger og råd. Kunnskapsutvekslingen skjer lynraskt mens publikum deltar ivrig fra salen, forklarer Baille.

Med dette oppsettet skal man raskt få innsikt i måter å løse felles problemstillinger på, som i beste fall kan ende opp i varige partnerskap eller oppkjøp.

– Turning Tables dreier seg om å få små og store bedrifter til å jobbe sammen og skape innovative produkter og tjenester sammen. Det er nettopp derfor Intelis gjør dette sammen med aktører som allerede utmerker seg på området. Smart Innovation Norway var et naturlig valg fra starten av, sier Baille.

.

Hvorfor melde seg på?

Allerede 27. november arrangeres den første Turning Tables-konferansen, og denne gangen er det transport og mobilitet som er tema.

– Alle som er interesserte i den spennende utviklingen vi opplever innen logistikk, transport, energi og våre framtidige smarte byer, bør melde seg på, oppfordrer Baille.

Dagen består blant annet av en nettverkslunsj, innsiktsfulle foredrag om utviklingen i bransjen og en diskusjon med relevante eksperter som svarer på spørsmål fra salen.

.

Temaer som blir diskutert:

  • Hvordan kan etablerte bedrifter utvikle nye mobilitetskonsepter utenfor kjernen?
  • Kan ny teknologi løse “the last mile”-problemstillingen for å frakte reisende helt hjem til egen dør?
  • Hvor langt unna er vi egentlig et samfunn med selvkjørende biler?
  • Hvilke deler av infrastrukturen må transformeres for at nye transportmuligheter kan blomstre?

Selskapene som har takket ja til utfordringen:

  • Møller Mobility Group, ved Håvard Andersen, Head of Strategy & Business Development
  • Meshcrafts, ved Paal Christian Myhre, CEO
  • Acando, ved Jone Løvvik, SVP and Head of Strategic Programs

VIDEO: Rådgiver for Brukerinvolvering & Design Thinking i Smart Innovation Norway, Trine Wildt Andersen, og daglig leder i Intelis, Salvador Baille, forteller om samarbeidskonseptet Turning Tables. (Foto: Mari K. Buckholm)